Velkommen hos www.TAXAFINN.dk

 

 

MINE BEDSTE BILLEDER

Her kan du se et lille udvalg af de (synes jeg ihvertfald selv) bedste af de billeder jeg gennem de sidste par år har fået taget på min færden gennem min taxi-verden. Nogle af billederne er ikke af speciel god kvalitet, da de er taget med et lidt gammelt HP-digitalkamera. De øvrige er taget med et Canon Powershot A20 digitalkamera. Klik på billederne for at se dem i fuld størrelse.

 

Først et lille aftenbillede fra havnen på Askø (lille - meget lille - ø i smålandshavet, nord for Bandholm på Lolland. QE2 på besøg på Langelinie i 1999.
Samme ø, solnedgang over Lilleø. Blomsterpyntet Kongens Nytorv i 2000.
Askø er 3 x 4 kilometer stor, der bor 27 familier samt ligger 200 somerhuse på øen. Her et billede af Hovedgaden ind til Askø By. Lys for enden af tunnelen, på Kronborg Slot.
Stemningsfyldt morgenskumringsbillede af Bagsværd Sø. Aftenstemning på Langelands Plads på Frederiksberg.
Bamses hus - desværre uden Bamse og Kælling. Samme sted - en koldere dag!
Jeg bygger lidt modelhuse og den slags, her er et lille udsnit af et af mine dioramaer. Høve Strand, udsigten fra Esterhøj i 2002.
Den 22 September 2001 var København Bilfri By, her er et sjældent billede af Torvegade helt uden biler. Igen Langelinie, denne gang en tysk U-båd der lægger fra land.
På den Bilfri Dag var flere af byens svingbaner blevet til græsplæner, her er det i Strandgade gartneren har været på færde. Øresundsbroen set fra Lernacken i Malmö.
På Kongens Nytorv prøvede et par ældre modeller af forplante sig på åben gade! Her har jeg på det nærmeste parkeret Vogn 45 under Storebæltsbroen ved Korsør.
Et billede fra Strandgade i 2000. Ferrings højhus i Ørestaden, set fra et Metro-tog på vej fra Vestamager Station mod byen.
Vores Lille Lorte Kat! Et vildt kig gennem tunnelrøret mellem Christianshavns Torv og Kongens Nytorv!
Christianshavns Kanal sommeren 2000. Kongens Nytorv 2001 - en lastbil har tabt noget....
Dette billede er ren FORTID, det er taget vinteren 2000, der hvor Hr. Mærsk & Hr. Larsen nu bygger et hus hvor der snart skal synges Opera..... Forår i Brøndbyskoven.
Samme sted, samme dag. Denne gamle havestol så ikke ud som om den kunne bære undertegnede.... En svanefamilie på spadseretur ved Lyngby Sø.
Lidt julestemning fra Frederiksberg Rådhusplads, lillejuleaften 2001. Engang min drømmebil..............
Senere samme aften, i TaxaFinns stue... Vestvolden ved Avedøre, Juli 2002. Taget en dag hvor TaxaFinn undtagelsesvis havde parkeret Vogn 45 og GIK en tur.....
Vogn 45 kommer lidt rundt i landet, her er et billede af tårnet på Himmelbjerget taget i April 2003. Udsigten fra TaxaFinns bedste stol!
Denne delikatesse kom en dag og plantede sig uden for mit vindue. Da jeg åbnede det og sagde som et ildfast fad fløj den. Håber han har set mig.............!
Jarmers Plads 2000 - foråret kæmper mod vinteren... Til sidst lige et billede af verdens flotteste lokomotiv, en MY1101 fra 1954, iøvrigt museumstog fra DSB.
I foråret 2003 var jeg et lille smut i Göteborg for en kunde med min hyrevogn, dette billede tog jeg fra en bro som jeg desværre har glemt navnet på. Her ses Lillebæltsbroen, taget på en tur til Fyn og Jylland i foråret 2003. Billedet er taget fra Middelfart-siden.
Et lille - meget meget lille - kolonihavehus på Frederiksberg. En sensommerdag i 2003 fangede jeg dette skønne motiv ved Peblingesøen i København. Bemærk især skyernes reflektioner i vandet........

 

Her er lidt nyere billeder fra 2009 og fremad, taget med enten min Panasonic Lumix FZ38 eller Canon EOS1000D:

 

Et lille kig på Skovbrynet i Lyngby. Dette er utroligt men sandt taget midt på Frederiksberg midt i København. Det er gårdspladsen på den gamle bondegård "Rolighed" på - naturligvis Rolighedsvej.
Og her har vi morgendis i Brede. Et af de få tilbageværende gamle trafiklys med Gå/Vent for fodgængere, her ved Park Alle/Vestre Gade i Brøndbyøster. De var fra inden "Der Ampelmann" oversvømmede Europa i 60erne.
Dette er faktisk vores dukkehus under ombygning. Et lille kig hen af Øresundsbroen set fra Limhamn.
"Ol´Blue Eyes" i Gåsesyndikatet i Dragør. Samme bro, her set fra Dragør Havn.
Gæslinger i Gåsesyndikatet i Dragør. Tuborg Havn, set fra Nordhavnen.

 

                         

 

 

 

                 Til forsiden