Velkommen hos www.TAXAFINN.dk

Kære kvinde, her er alle svarene på dine spørgsmål. Læs dem - og spar tusindvis af kroner til psykologhjælp:

(Hvis du som kvinde ved en fejl har forvildet ind på denne side og ved endnu en fejl er kommet helt herned sidst på siden, kan du jo lege Jeopardy og gætte spørgsmålene.....!)

1. Hvis du synes du er overvægtig, så er du det sikkert. Lad være med at spørge mig. Jeg nægter at svare.

2. Christopher Columbus behøvede ikke at spørge om vej. Det gør jeg heller ikke.

3. De fleste mænd har 3 par sko - HØJST! Hvad får dig til at tro at vi er i stand til at vælge, hvilket par ud af 30 der passer bedst til dit tøj?

4. ALLE mænd ser kun i 16 farver, lige som Windows's standardopsætning. Fersken er for eksempel ikke en farve, det er en frugt. Jeg har ingen idé om, hvad cherise er.

5. Når vi skal nogen steder, så er hvad som helst, du har på, helt fint. Det er det virkelig.

6. Hvis det jeg siger kan forstås på to måder, og en af dem gør dig ked af det eller gal, så mener jeg den anden.

7. Lær at bruge toiletbrættet. Du er en stor pige. Hvis det er oppe, så slå det ned.

8. Hvis jeg spørger hvad der er galt, og du siger ingenting, så vil jeg opføre mig, som om der ingenting er galt. Jeg ved, du lyver, men det er ikke besværet værd.

9. Fødselsdage, jubilæer, Mors Dag osv. Det er ikke prøver for at se om jeg endnu engang kan finde den perfekte gave til dig.

10. Hvis du stiller et spørgsmål som  du ikke ønsker et svar på, så forvent et svar, du ikke ønsker at høre.

11. Nogle gange tænker jeg ikke på dig. Lær at leve med det.

12. Lad være med at spørge hvad jeg tænker på, hvis du ikke er parat til at diskutere emner som biler, fodbold, store bryster osv..

13. Indkøb er ikke en sportsgren, og nej - jeg vil aldrig tænke på det som sådan.

14. Du har tøj nok. Du har for mange sko.

15. At græde er afpresning.

16. Din ekskæreste er en idiot.

17. Fortæl mig, hvad du vil. Lad mig gøre det helt klart: Skjulte hentydninger virker ikke. Klare hentydninger virker ikke. Åbenlyse hentydninger virker ikke. Bare sig det!

18. Nej jeg ved ikke hvilken dag det er i dag. Det gør jeg aldrig. Skriv mærkedage ind i min kalender og mind mig jævnligt om det i god tid.

19. Ja og nej er helt acceptable svar til næsten alle spørgsmål.

20. Kom kun til mig med et problem, hvis du vil have hjælp til at løse det. Hvis du bare vil have sympati, så brug dine veninder.

21. En hovedpine der varer i 17 måneder er et problem, gå til lægen.

22. Lad være med at simulere. Jeg vil heller være ineffektiv end bedrages.

23. Alt hvad jeg sagde for 6 måneder siden er ubrugeligt i en diskussion. Faktisk bliver mænds udtalelser nulstillet, glemt og forældede efter 7 dage.

24. Kvinder der bruger push-up bh og nedringet bluse, mister deres rettighed til at klage over, at nogen stirrer på deres bryster. Flere kvinder burde bruge push-up bh og nedringede bluser, mænd elsker at stirre på bryster.

25. Hvis det klør, vil jeg klø. Sådan er vi mænd.

26. Du kan enten spørge mig om at gøre en ting, ELLER fortælle hvordan du vil have det gjort - ikke begge dele. Hvis du allerede ved hvordan det gøres bedst, så gør det selv!

27. Hvis dette er VORES hus, så kan jeg ikke forstå, hvorfor mine ting bliver smidt i skabet, på loftet, i kælderen eller endnu værre, i skraldespanden.

28. Jeg er ikke tankelæser og bliver det aldrig. Min manglende evne til tankelæsning er ikke et bevis på, hvor lidt jeg holder af dig.

 

TILBAGE TIL DE KLOGE ORD