Lokalhistoriske Billeder fra området omkring Falkoner Alle

 

 

Jeg har 3 gallerier med billeder fra dette område på Frederiksberg. Langt de fleste af billederne er fra mellem 1880 og 1910 men nogle få er betydeligt nyere. Galleriere er udformet som en slags kronologisk gåtur ad Falkoner Alle fra Frederiksberg Rådhus til Ågade. Visse steder har jeg lavet en lille sviptur op ad sidegaderne, eksempelvis er der nogle billeder fra starten af Smallegade og området hvor Frederiksberg Rådhus, som man jo begyndte at bygge under krigen i 1942. Grundet matrialemangel under krigen gik arbejdet i stå og Rådhuset først bygget færdigt efter krigen og indviet i 1953.

Jeg har også en artikel om selve Falkoner Alleens historie, der er link til den herunder.

Billederne på disse sider er alle så gamle at der, som jeg har forstået det, ikke er nogle ophavsrettighedsmæssige problemer med at offentliggøre dem. Skulle nogen få af billederne være for nye og alligevel overtræde nogen ophavsrettigheder, så lad mig det vide og jeg fjerner dem omgående.

 

 

 

 Billeder fra Falkoner Alle mellem Rådhuset og Frederiksberg Station.                Billeder fra Falkoner Alle mellem Frederiksberg Station og Godthåbsvej.               Billeder fra Falkoner Alle mellem Godthåbsvej og Ågade.

 

Galleri 1:   Billeder fra Falkoner Alle mellem Smallegade / Gammel Kongevej og Frederiksberg Station.

Galleri 2:   Billeder fra Falkoner Alle mellem Frederiksberg Station og Godthåbsvej.

Galleri 3:   Billeder fra Falkoner Alle mellem Godthåbsvej og Ågade.

 

 

Falkoner Alleens Historie

Frederiksberg Kommune om det gamle Falkoner Alle

 

 

TaxaFinn 2011

 

 

Til den lokalhistoriske forside.