Kim-bøger og andet godt på tryk...

 

            

"Kim Vender Tilbage" (2013)                              "Kim Og Bogen Der Blev Væk" (2014 )                         "Kim Og Tysklæreren" (2015)

           

"Kim Og Guldringen" (2016)                              "Kim og den mystiske mand" (2018)                                 "Kim og pigen i skoven" (2019)
"Kim i Sønderjylland (2022)


I en sen alder er overtegnede webmaster og skriverkarl sprunget ud som forfatter.

Som stor og dedikeret fan af de gode gamle Kim-bøger har jeg de seneste mange år haft en hyggelig lille hjemmeside om de gamle Kim-bøger, deres historie og ikke mindst om bøgernes originale forfatter Jens K. Holm´s liv og levned. Der udkom 25 originale Kim-bøger mellem 1957 og 1973.

Jeg fik i 2013 tilladelse af Jens K. Holm´s arvinger til at efter 40 års pause skrive videre på de skønne bøger om Kim, Erik Brille og Katja. I skrivende stund (2019) har Forlaget Legimus indtil videre udgivet 6 nye Kim-bøger fra min hånd og den næste (Kim i Sønderjylland) udkommer medio maj 2022. 

Det kan man læse meget mere om på de nye Kim-bøgers egen hjemmeside, hvor bøgerne også kan bestilles. De kan også købes hos alle landets boghandlere.
__________________________________________________________________________________________________________

MINDER FRA FALKONER ALLE

I oktober 2019 kan jeg med stolthed præsentere min bog om Falkoner Alle´s historie. 

Første del af bogen beskriver selve gadens lange historie fra 1670 til idag med et stort billedgalleri på over 80 gamle billeder. 

I anden del af bogen fortæller jeg så min egen historie om at voksne op på Falkoner Alle og giver et hyggeligt og nostalgisk blik på hvordan det var at være teenager i de skønne 1970´ere. Jeg kigger på hvordan det var at vokse op, da stereo og farve-TV var nyt og spændende og fortæller lidt om disse nye mediers historie. Märklin-tog, Puch-knallerter og folkeskoleliv er naturligvis og med i bogen. Endeligt beskriver jeg hvordan gaden så ud dengang jeg slog mine folder hos HB, Selandia Radio, Falke Cykler, Moth´s Konditori og de andre butikker som lå omkring min barndoms opgang i Falkoner Alle 66. Der er mere end 30 store flotte billeder i denne del af bogen.

Bogen kan bestilles direkte hos Forlaget Legimus eller i din lokale boghandel fra midten af oktober 2019.

__________________________________________________________________________________________________________

 

 

"En billedvandring gennem HVIDOVRE 1945-1980"

  

Sammen med min gode ven forlæggeren Arne Lybech udgav jeg i 2015 denne bog med billeder fra det gamle Hvidovre. Bogen består udelukkende af billeder som medlemmerne af Facebook-gruppen Hvidovre I Gamle Dage selv har taget. Gruppen har i skrivende stund over 8000 medlemmer. Til udgivelsesreceptionen den 13/5-2015 på Hvidovre Hovedbibliotek kom der over 100 nostalgiske besøgende, som bl.a. kunne høre Hvidovres Borgmester Helle Adelborg Moesgaard holde en lille tale om bogen og dens tilblivelse.


Her ses Arne Lybech, Borgmester Helle Adelborg Moesgaard og Finn Jul Hjortsøe til den første Hvidovre-bogs udgivelsesreception i 2015.

 

Flere billedvandringer gennem HVIDOVRE I GAMLE DAGE...

     

Efterfølgende er der så mellem 2016 og 2019 kommet flere bøger med billedvandringer gennem det gamle Hvidovre. Igen er det  primært billeder som medlemmerne af Facebook-gruppen Hvidovre I Gamle Dage selv har taget.


I 2020 har vi gjort det, at alle 5 bøger om Hvidovre I Gamle Dage er blevet samlet i én stor bog på 324 sider i et meget elegant hardback-format. 

Den nye bog bestilles gennem Facebook-gruppen Hvidovre I Gamle Dage. Af samme årsag er de 5 tidligere bøger i paperback udgået af produktion.__________________________________________________________________________________________________TaxaFinn 2022

 

 

 

Tilbage til Forsiden