Kim-bøger og andet godt på tryk...

 

         

"Kim Vender Tilbage" (2013)       "Kim Og Bogen Der Blev Væk" (2014 )       "Kim Og Tysklæreren" (2015)        "Kim Og Guldringen" (2016)       "Kim og den mystiske mand" (2018)


I en sen alder er overtegnede webmaster og skriverkarl sprunget ud som forfatter.

Som stor og dedikeret fan af de gode gamle Kim-bøger har jeg de seneste mange år haft en hyggelig lille hjemmeside om disse bøger, deres historie og ikke mindst om bøgernes originale forfatter Jens K. Holm´s liv og levned. Der udkom 25 originale Kim-bøger mellem 1957 og 1973.

Jeg fik i 2013 tilladelse af Jens K. Holm´s arvinger til at efter 40 års pause skrive videre på de skønne bøger om Kim, Erik Brille og Katja. I skrivende stund (2016) har Forlaget Legimus indtil videre udgivet 4 nye Kim-bøger fra min hånd og den næste skulle gerne udkomme i efteråret 2017. 

Det kan man læse meget mere om på de nye Kim-bøgers egen hjemmeside, hvor bøgerne også kan bestilles.

 

__________________________________________________________________________________________________________

 

 

"En billedvandring gennem HVIDOVRE 1945-1980"

  

Sammen med min gode ven forlæggeren Arne Lybech udgav jeg i 2015 denne bog med billeder fra det gamle Hvidovre. Bogen består udelukkende af billeder som medlemmerne af Facebook-gruppen Hvidovre I Gamle Dage selv har taget. Gruppen har i skrivende stund over 5000 medlemmer. Til udgivelsesreceptionen den 13/5-2015 på Hvidovre Hovedbibliotek kom der over 100 nostalgiske besøgende, som bl.a. kunne høre Hvidovres Borgmester Helle Adelborg Moesgaard holde en lille tale om bogen og dens tilblivelse.


Her ses Arne Lybech, Borgmester Helle Adelborg Moesgaard og Finn Jul Hjortsøe til den første Hvidovre-bogs udgivelsesreception i 2015.

 

Flere billedvandringer gennem HVIDOVRE I GAMLE DAGE...

     

Efterfølgende er der så kommet flere bøger med billedvandringer gennem det gamle Hvidovre. Igen er det  primært billeder som medlemmerne af Facebook-gruppen Hvidovre I Gamle Dage selv har taget.

Hvidovre-bøgerne kan købes på HvidovreBibliotekerne eller bestilles via Facebook-gruppen, de kan dog være periodisk udsolgt da oplagene er meget begrænsede. De genoptrykkes dog løbende efter behov.__________________________________________________________________________________________________TaxaFinn 2019

 

 

 

Tilbage til Forsiden