MADOPSKRIFTER
  Fra TaxaFinns berømte køkken....
Britta´s Karrygryde
Antal personer:  4
Ingredienser:
1 Kg Kalkunbryst
5 Løg
500 g Champignon (gerne hele))
1 Hvidkålshovede (Nej, ikke konens!)
5 Gulerødder
300 g Magarine
½ l Piskefløde
2 breve Karry
Salt
Pepper
Tilberedning:
Kødet  renses helt for fedt og evt. sener og skæres ud i stykker på ca. 2x2 cm. Magarinen brunes af i en stor (min. 8 liter) tykbundet gryde og karry´en brændes af deri. De snittede løg samt champignon  tilsættes og brunes.

Herefter tilsættes Kalkunkødet. Det hele brunes i ca. 5 min., hvorefter det snittede hvidkål og de skivede gulerødder tilsættes sammen med omkring 1 liter vand.

Det hele småkoger i ca. ½ time, hvorefter der tilsættes piskefløde, retten jævnes og smages til med salt og evt. lidt pepper.
Tid: 1 time
Serveringsforslag:
Serveres med ris
Kommentarer:
Britta var engang vores superkok i Hyrevognsklubben, opskriften har vi fået lokket ud af hende derinde.....
DENNE OPSKRIFT KAN NEMT UDSKRIVES, under "filer" vælges "udskriv" og teksten udskrives UDEN grafik.