SKILTEGALSKAB VED ALBERTSLUND STATION

På forpladsen foran Albertslund Station, bemærkede mit utroligt skarpe øje på en dejlig forårsdag i 2006 et par fine nyplantede vejskilte! Billederne her på siden taler vel for sig selv, men i min verden gælder skiltningen herunder for det område man kommer ind i når man passerer skiltet, ikke området foran skiltet. Men umiddelbart er der altså nu pludseligt stopforbud på parkeringspladsen og parkeringsplads på busholdepladsen.

Der er iøvrigt  nu FLERE ÅRS opdateringer om denne sag længere nede af siden. Bemærk dog især den sidste opdatering nederst på siden fra februar 2008 hvor politiet bekræfter mine påstande og sagen blev afsluttet for åbent kamera i TV2/Lorry......

 

SIDSTE NYT: Sidst på siden kan du læse om det nyeste indslag fra TV2/Lorry i Januar 2011...

 

 

Men bedøm nu alligevel selv sagens (nu historiske) forløb gennem 2 år:

 

Parkeringspladsen, som jo har ligget der i årevis, er nu pludselig blevet til Stopforbudszone og forpladsen er blevet til parkeringszone med tidsbegrænsning på 2 timer. Bare der nu er plads til busserne. Min ydmyge hyrebil holder altså her parkeret på den afmærkede Taxiholdeplads, som altså nu befinder sig indenfor en stopforbudszone.......

 

 

Fuld af kedsomhed sendte jeg et par høflige spørgsmål til Albertslund Kommune, om hvorvidt disse skilte ikke lige burde vendes rigtigt, inden en morgensur trafikbetjent en dag tømmer sin bødeblok på stedet. 

Men desværre: Intet svar fra øvrigheden.

 

 

Skiltene var endda for en sikkerheds skyld plantet i begge ender af P-pladsen, både ved ind- og udkørslen.

 

 

Efter sommerferien kom jeg igen forbi for at lave en lille hyggeinspektion og tog et nyt billede, blot for at vise øvrigheden og resten af verden, at der på betonvæggen sidder et P-skilt og viser at man SKAL parkere til venstre for forpladsen - i Stopforbudszonen. 

Og jeg rykkede høfligt Albertslund Kommune for at svar.

Stadig intet svar fra øvrigheden.

 

 

Update November 2006:

Men hvad er nu det: 

I November 2006 - kom jeg så forbi igen. Og se nu bare:

 

Men hov - verden står da ikke længere! 

Men træerne vokser desværre ikke helt ind i himlen, der var ikke plastic nok til skiltene i den anden ende af P-pladsen, så ved udkørslen parkerer man stadig i en Stopforbudszone:

Ak ja, man undres. Er det den arme mand med skovlen der har plantet skiltene hin forårsmorgen 2006 som ikke helt kender færdselslovens paragraffer om skiltning eller er det mon mere sandsynligt en skrivebordsgeneral uden kørekort oppe i Albertslund Kommunes Tekniske Forvaltning som har samme problem?

Men det er da en trøst at mine ubesvarede henvendelser måske alligevel har haft en effekt. Bare de dog havde haft nogle flere sorte sække, som kan dække kvajerten i begge ender af kvajzonen, mens den måske skal i udvalg for at blive belyst.

FÅ DOG VENDT DE SKILTE FOR FANDEN!

 

 

Update Juni 2007:

Plastikken er nu igen fjernet fra skiltene og alt er ved det gamle. Det der forarger mig mest er nok, at Albertslund Kommune overhovedet ikke har gidet svare på mine henvendelser og uddybet/forklaret skiltningen.

Men på godt dansk, vil de nok skide sådan en kværulantisk taxachauffør en høstblomst!

Men jeg sender dem lige en mail mere nu......

 

Update Juli 2007:

Ja ja, det hjalp. Nu har Albertslund Kommune da i det mindste svaret på min henvendelse:. Sagen er naturligvis sendt i udvalg og til høring hos Glostrup Politi og Teknisk Forvaltning forventer derfor snarest en afklaring på sagen.

Den glæder jeg mig til, og vil naturligvis dele resultatet med alle der gider glo med her til den tid.....

 

Update Oktober 2007:

Ja som sædvanligt siger billederne jo det hele::

Der er nu gået MERE END 18 MÅNEDER siden jeg første gang kontaktede Albertslund Kommune om denne sag, og trods et skriftligt løfte i sommer er skiltene stadig ikke ændret. Inde i min stakkels taxihjerne rumsterer spørgsmålet: Er de flintrende ligeglade eller bare ikke rigtigt kloge henne på Rådhuset? 

De får lige en mail mere.......

 

Update Februar 2008

Nu i Februar 2008 (snart 2 års fødselsdag på denne side!) har jeg stadig intet hørt siden sommeren 2007 og har d.d. kontaktet Københavns Vestegns Politi, for at høre dem hvad de mener.

Mere Update Februar 2008

Idag den 26 Februar 2008 har jeg modtaget en meget venlig mail fra Københavns Vestegns Politi, som oplyser, at man holdt møde med Albertslund Kommune på selve "gerningsstedet" allerede i Juli 2007 og her blev man enige om at skiltningen skulle ændres. Københavns Vestegns Politi har uden resultat i November 2007 rykket Albertslund Kommune for ændringen af skiltene. Efter min henvendelse her i Februar 2008 vil politiet så rykke dem igen......

Som jeg skrev for over et år siden: FÅ DOG VENDT DE SKILTE FOR FANDEN!

Nu ved vi altså at skiltene er ulovligt opsat og jeg vil derfor opfordre de borgere som skulle have fået en bøde AF ALBERTSLUND KOMMUNES P-VAGTER til at kræve deres penge tilbage, altså hvis kommunen skulle have været så frække at have skrevet nogen bøder ud på stedet.

SÅ VENTER VI BARE PÅ MANDEN MED SKOVLEN!

Og jeg glæder mig til at bringe de forhåbentligt snart afsluttende billeder af nogle skilte som er blevet vendt RIGTIGT!

 

SIDSTE AFSLUTTENDE NYT 29 Februar 2008:

Hele denne lange sag startede jo i April 2006. Men enden på det hele kom idag, hvor TV2-Lorry gik ind i sagen og lavede et lille (humoristisk) interview ude på "gerningsstedet" med undertegnede Webmaster. Mens vi stod og sludrede om sagens dybe alvor for åbent kamera kom en vogn fra Albertslund Kommune kørende og begyndte at pille de famøse skilte ned. Tak for det! Så er der alligevel retfærdighed til i denne verden. Blot er det trist at sagen skulle blæses helt ud i fjernsynet før kommunen tager sig sammen og følger loven og politiets anvisninger.

En afsluttende morsom detalje er, at den venlige medarbejder fra Albertslund Kommune som kom og fjernede skiltene også havde sat dem op dengang i foråret 2006. Og vendt dem om igen (hvilket jeg desværre ikke har billeder af). Og vendt dem TILBAGE til den forkerte position igen. Og sat plastic over dem. Og altså nu pillet dem ned igen. Så han har rigtigt haft travlt gennem disse to år.

 

Men - trods alt - tak for kampen til Albertslund Kommune. Og skam jer!

Se indslaget fra TV2-Lorry her:

Og jeg glæder mig til at se når skiltene - på én eller anden måde - kommer op igen.......

 

Men næ nej, farcen fortsætter helt ind i 2010/2011:

   

Der er nu gået FIRE OG ET HALVT ÅR siden jeg først rettede henvendelse til Albertslund Kommune om disse forkert placerede skilte. Der er gået TO år siden de endeligt blev pillet ned for åbent kamera i TV2/Lorry. De tomme skilterammer som blev åbenbaret mens tv-holdet stod og filmede er STADIG tomme!

Gad vidst hvornår Albertslund Kommune lærer færdselsloven at kende. Jeg syns sgu godt nok det er pinligt. Men nu bryder de da i det mindste ikke loven og politiets påbud....

SIDSTE NYT: TV2/Lorry har igen været på plads på gerningsstedet og lave et nyt lille hyggeligt interview med undertegnede den 10 januar 2011.

Albertslund Kommunes nyeste undskyldning er nu, at hele forpladsen foran stationen skal ombygges om et års tid i 2012 og at det derfor ikke kan BETALE SIG at lave skiltningen korrekt. Altså er det for dyrt at bare sætte skiltene i de tomme rammer med den rigtige side udad. Vorherre til HEST! Men vidste man at pladsen skulle ombygges for 2 år siden? For så længe har de jo været tomme, hæhæ...

Der kommer et link til det nyeste indslag i TV2/Lorry herunder så snart det er klart...

 

 

 

 

Jeg har desuden lavet en side med mere Skiltegalskab, nu over hele København.....

www.taxafinn.dk - April 2006 / Juli 2007 / November 2007/Februar 2008/September 2010