Velkommen hos www.TAXAFINN.dk

KØBENHAVNS SMÅ SPECIELLE BUTIKKER

 

Her har jeg lavet en lille side, som beskriver de små specielle og unikke butikker som gemmer sig i byens dyb. Naturligvis findes der mange flere butikker af den slags end jeg har omtalt her, men butikkerne på denne side er dem af slagsen som jeg kender og selv frekventerer ind imellem. Jeg omtaler ikke spisesteder, da jeg i forvejen gør dette på min side om mine FAVORITSPISESTEDER. Så vidt det er muligt vil jeg linke til direkte til de af butikkerne som har en egen hjemmeside.

OBS: Siden er endnu kun på begynderstadiet, så bær over med indholdet her i starten. Der kommer flere butikker snarest......

Jeg vil tilføje, at denne side er ABSOLUT ukommerciel, ingen af butikkerne betaler for omtalen og jeg optager ingen sider på opfordring, da alle omtaler sker på eget initiativ.

 

Fotografen er på vej

AMERICANA - (Den Amerikanske Købmand) - Peder Hvidtfeldtsgade 13, 1173 København K.

Her kan man købe alskens amerikanske specialvarer, både slik, konserves og drikkevarer. Priserne er vel nok lidt høje, men har du behov for at lege amerikaner for en dag, så er Americana stedet.

 

Fotografen er på vej

SCOTTS - (Den Engelske Købmand) - Peder Hvidtfeldtsgade 11, 1173 København K.

Scotts er nabo til Americana, men sælger udelukkende engelske specialprodukter, ligeledes både slik, konserves og drikkevarer.

 

Fotografen er på vej

ROUTE 66 - Fælledvej 3, 2200 København N.

En ægte bindegal pladeforretning, hvor ordet CD medfører bortvisning! Her kan man købe næsten alle NYE engelske pladeudgivelser (også nogle få danske) på VINYL! Ja du læste rigtigt. I England er næsten 15% af alle solgte plader stadig vinylplader, så rigtigt mange plader udgives på vinyl derovre. ROUTE 66 importerer dem til Danmark, man sælger også brugte plader. Er man LP-freak er dette altså stedet - og en drillegave i vinyl til én som ønsker sig den nye "plade" med måske C.V. Jørgensen er jo heller ikke at kimse af.............

 

Fotografen er på vej

OLDIES - Ndr. Frihavnsgade , 2100 København Ø

Dette er paradis på jord for folk med hang til gamle radioer! Nostalgi er en kæmpe samling gamle radioer, pladespillere, båndoptagere og højttalere fra 1930 til midt i 80´erne. Og alt er naturligvis til salg. Desværre må det siges, at priserne ikke kun er høje - de er meget høje.

 

Fotografen er på vej

BRINCK ELEKTRONIK - Frederiksborggade

Endnu et paradis, denne gang for elektronikfreaks. Hos Brinck kan man købe ALT indenfor bl.a. opladelige batterier og opladere, tilslutningskabler til alt muligt, lysshows, spejlkugler, elektroniske byggesæt, specialpærer, lysdioder, computertilbehør, diodelommelygter og alt muligt andet elektronisk tilbehør og legetøj. Her har jeg lagt en del af hyren fra hyregryden gennem tiden..............

 

Tilbage til TAXAFINN