Sund og nærende mad hos www.TAXAFINN.dk

STUDENTERBRØDSTESTEN

 

I vor ringe kreds satte vi os i efteråret 2002 det mål, at vi ville finde samt kåre 

 

 

BYENS BEDSTE STUDENTERBRØD!

 

 

Nu er vi jo seriøse folk, så der skulle jo ikke pjattes med emnet. Kravene var simple, det skulle være et studenterbrød som i "gamle" dage, d.v.s. med dejbund, syltetøj på dejbunden, glasur på toppen samt naturligvis krymmel øverst på hele herligheden. Der findes så utroligt mange skod-studenterbrød i denne by hos denne bys bagere, så opgaven var svær.

Efter et par måneder intens prøvespisning (puha!) fik vi efterhånden indkredset vor søgning til at omfatte nogle få bagere i København som opfyldte vores strenge krav. Da vi jo som taxachauffører kender vor by som vor egen bukselomme var der altså tale om HELE København. Derefter var det så opgaven at finde det BEDSTE studenterbrød af dem alle. Her var kravet - udover de før basale krav til at i det hele taget at kalde det et rigtigt studenterbrød - at varen var FRISKLAVET og derfor naturligvis ikke tør, hvad alt alt for mange studenterbrødslignende wienerbrødsefterladenskabsklumper jo er.

 

 

 

Hold vejret, for her kommer

VINDEREN:

Som det kan ses på posen under vinderbrødet er det købt hos:

 

BAGERMESTER OLE LINDHOLT, Ndr. Fasanvej 137 på Frederiksberg

 

Den simple årsag til, at dette studenterbrød er byens bedste er såmænd, at studenterbrødet fra OLE LINDHOLT altid er superfriskt (hver gang) samt ikke smager for meget af sukker og andet brødmos! At det så samtidigt er BYENS BILLIGSTE studenterbrød gør det jo ikke til en ringere vinder: 4 studenterbrød koster hos Ole Lindholt en sølle ti´er, mange andre steder koster de både 6 og 8 kroner stykket og er både tørre og mangler både dejbund og/eller syltetøjet!

Så et stort tillykke til BAGERMESTER OLE LINDHOLT´s klare 1 plads i denne voldsomt seriøse test.

 

 

 

OBS OBS:

BAGERMESTER OLE LINDHOLT har pr. 1 August 2005 solgt butikken og den nye ejer har ændret butikken en del.

BLANDT ANDET ER DE BERØMTE STUDENTERBRØD NU BLEVET HALVT SÅ STORE TIL DEN DOBBELTE PRIS!

De smager dog efter en enkelt prøvesmagning stadig utroligt godt. Men hvorfor prisen skulle firedobles virker lidt voldsomt. Ole Lindholdt har flere gange oplyst, at han efter omtalen på denne side nærmest fordoblede sin omsætning af disse ikke helt sunde mellemmåltider.

Gad vidst om den nye ejer kan holde den omsætning?

Jeg tvivler.......

 

 

 

 

 

 

 

Tilbage til www.taxafinn.dk